Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: România are singurul aparat din lume de prezicere a cutremurelor: Mărmureanul

Mircea Badea: România are singurul aparat din lume de prezicere a cutremurelor: Mărmureanul

Mircea Badea: România are singurul aparat din lume de prezicere a cutremurelor: Mărmureanul
04 Feb 2014   •   23:55

Mircea Badea a vorbit despre afirmaţiile pe care Gheorghe Mărmureanu le face mereu cu privire la cutremurele care au loc, sau urmează să aibă loc în România.

"Nu aş putea să mă uit în gura lui Mărmureanu să aflu nimic, nici măcar despre cutremure. Ultima dată când l-am văzut la televizor, fiind o autoritate mondială în domeniu,  am zis că România are singurul aparat din lume de prezicere a cutremurelor: Mărmureanul. Nu există nicăieri pe planetă  un astfel de dispozitiv. Noi îl avem!", a declarat realizatorul emisiunii "În gura presei".

"Japonezii care se cutremură de 30 de ori pe zi nu au un astfel de aparat, dar la noi s-a inventat "Mărmureanul", care nu este specialist doar în cutremurele pământului, le are şi pe ale sale ".

Mircea Badea a făcut referire şi la modul în care acesta reacţionează atunci când i se adresează o întrebare care îl pune în dificultate: "Aţi văzut ce isteric este? De fiecare dată când îi pui o întrebare care i se pare lui că nu e ce trebuie, reacţionează cum îi convine".

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close