Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: S-a rupt USL, bravo! Şi-au bătut joc de milioane de oameni!

Mircea Badea: S-a rupt USL, bravo! Şi-au bătut joc de milioane de oameni!

Mircea Badea: S-a rupt USL, bravo! Şi-au bătut joc de milioane de oameni!
26 Feb 2014   •   12:18

Realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea a vorbit despre cel mai în vervă divorţ al momentului, cel al USL-ului.

"S-a rupt USL, bravo! Şi-au bătut joc de milioane de oameni! Şi măcar au făcut-o mişto, şi-au băgat picioarele. Mie îmi place foarte mult de Crin, sunt fanul lui numărul unu, am înţeles că vă este frică de mine, dar nu trebuie! Eu vă divinizez, vă iubesc, sunteţi extraordinar! După ce văzusem faza cu Bendeac, după ce a venit şi faza cu Oreste, faza cu Crin Antonescu i-a surclasat, i-a terminat, le-a dat lecţii", a comentat în stilul caracteristic Mircea Badea.

"Presupunând că domnul Crin Antonescu va avea dungi, după algoritmul justiţiei din zilele noastre, este foarte posibil să vină acolo la zarde, iar el face eforturi disperate să nu îi vină rândul ", a continuat ironic realizatorul

"A venit domnul Crin, ca un boboc de floare şi se simţea bine, mie asta mi-a plăcut, să îl văd pe om că se simte bine. Dacă aţi observat că nici nu am comentat cine are dreptate între PSD-işti şi PNL-işti, pentru că habar nu am. Este foarte posibil ca şi unii şi alţii să aibă dreptate ".
 
"De ce s-au încuscrit nişte adversari  din 90 încoace, pentru că ei tot timpul au fost adversari. De ce? De Băsescu, de-aia! Ăsta este singurul motiv. Nu există nimic în afară de Băsescu în constituirea USL-ului. Asta era, adică hai să ne unim să scăpăm de acestă pecingine politică ", a criticat Mircea Badea decizia celor din USL.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close