Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea şi Felix Rache, mesaj de încurajare pentru Simona Halep

Mircea Badea şi Felix Rache, mesaj de încurajare pentru Simona Halep

Mircea Badea şi Felix Rache, mesaj de încurajare pentru Simona Halep
06 Iun 2014   •   11:34

Realizatorul emisiunii "În gura presei" o încurajează pe Simona Halep pentru marele meci din Roland Garros împotriva Mariei Sharapova, meci care va fi difuzat la Antena 3, în parteneriat cu Eurosport de la orele 16.

"Înainte mă uitam mult mai des la tenis şi am mai comentat  diverse lucruri care mi se păreau mie interesante. Acum ceva timp am comentat urletele pe care le scoate Maria Sharapova", a comentat Mircea Badea.

"Acum 4-5 ani când am fost şi eu la Roland Garros, l-am întâlnit pe Ilie Năstase, care apropop este Dumnezeu acolo, când apare la Roland Garros, zici că a apărut Michael Jackson în Piaţa Constituţiei.  Şi i-am spus că nu pot cu Sharapova, el mi-a răspuns că nici el nu poate, aşa că l-am întrebat de ce. Mi-a răspuns că nu poate deoarece zbiară foarte rău", a comentat realizatorul despre Maria Sharapova.

Mircea Badea i-a transmis un mesaj de încurajare jucătoarei de tenis Simona Halep: "Dragă Simona, sunt convins că nu ai altă treabă în acest moment decât să te uiţi la mine. Este foarte important: ia-ţi nişte dopuri de zgomot. Eu mi-am procurat vreo trei perechi, dintr-alea de şantier. Unul dintre pregătirile centrale ale venirii pe lume ale lui Vasilică 2014 a fost procurarea de dopuri de urechi".

×
Subiecte în articol: Felix Rache Simona Halep
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close