Antena 3 CNN Timp liber Fun Nu ai să crezi PE CINE a lovit o "şoferiţă" de 12 ani din Noua Zeelandă. Ce a urmat pare desprins dintr-o piesă de teatru

Nu ai să crezi PE CINE a lovit o "şoferiţă" de 12 ani din Noua Zeelandă. Ce a urmat pare desprins dintr-o piesă de teatru

Nu ai să crezi PE CINE a lovit o "şoferiţă" de 12 ani din Noua Zeelandă. Ce a urmat pare desprins dintr-o piesă de teatru
Sursa foto: Foto: myteenagewerewolf.com
09 Ian 2013   •   14:34

Două surori din Hamilton, Noua Zeelandă, în vârstă de 12, respectiv 14 ani, au reuşit să distrugă ambele maşini ale familiei şi să ajungă pe mâna poliţiei, în mai puţin de câteva ore, într-un accident care, la prima vedere, ar părea imposibil.

Potrivit spuselor poliţiştilor, fata de 12 ani a luat maşina părinţilor, un Ford Falcon de culoare albastră, pentru o plimbare prin oraş, scrie telegraph.co.uk.

Îngrijorată, sora ei mai mare, 14 ani, a luat cealaltă maşină a familiei, un Nissan Bluebird, pentru a porni în căutarea "şoferiţei" de 12 ani. Nici nu a ieşit bine de pe aleea casei că cele două maşini s-au şi izbit "destul de puternic", a declarat Marcus Lynam, poliţistul care a cercetat cazul.

"Şoferiţele de ocazie", care au suferit leziuni minore, au fost transportate cu o ambulanţă la spital. Maşinile, în schimb, au fost "şifonate" destul de tare, mai susţine poliţistul.

Vârsta minimă la care poţi aplica pentru permis de conducere în Noua Zeelandă este de 16 ani. Totodată, prezenţa unui şofer autorizat în maşina condusă de un şofer de 16 ani este obligatorie.

×
Subiecte în articol: permis de conducere
Parteneri
Leguma cu care românii au dat lovitura în această perioadă E 30 lei kg!
x close