Antena 3 Timp liber Fun Numele care concurează cu "Televizor, Mercedesa şi Marimar". Vezi cum şi-a botezat un egiptean fiica

Numele care concurează cu "Televizor, Mercedesa şi Marimar". Vezi cum şi-a botezat un egiptean fiica

de L.D.    |    27 Feb 2012   •   12:49
Numele care concurează cu "Televizor, Mercedesa şi Marimar". Vezi cum şi-a botezat un egiptean fiica
Sursa foto: foto: lolipop.ro

Un egiptean de douăzeci de ani şi-a numit fiica nou născută într-un mod care cu siguranţă ar fi fost interzis în ţările occidentale. Bărbatul i-a pus numele "Facebook", în urma revoluţiei din 2011 care a fost organizată aproape în totalitate pe site-ul de socializare.

Tatăl, Gamal Ibrahim, a declarat pentru un ziar local că şi-a numit fiica aşa pentru a exprima bucuria pentru realizările de pe 25 ianuarie.

Protestele, organizate în mare parte pe site-urile de socializare Twitter şi Facebook, au început pe 25 ianuarie şi au condus la sfârşitul lui Hosni Mubarak, care a condus Egiptul timp de 30 de ani.

Familia fetei, prietenii şi vecinii din regiune s-au adunat în jurul fetei pentru a-i aduce daruri şi a se bucura împreuna cu familia acesteia de venirea ei pe lume.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close