Antena 3 CNN Timp liber Fun Pe brânci, fiţi gata, start! Cursă de bebeluşi, organizată în Lituania - VIDEO

Pe brânci, fiţi gata, start! Cursă de bebeluşi, organizată în Lituania - VIDEO

Pe brânci, fiţi gata, start! Cursă de bebeluşi, organizată în Lituania - VIDEO
01 Iun 2010   •   23:42

Pe brânci, fiţi gata, start! Probabil aşa s-a dat startul unei curse pentru bebeluşi, organizată în Lituania. Încurajaţi de părinţi, copilaşii de maxim un an au alergat cât au putut. Iar câştigătoarea a plecat acasă cu o imensă cutie de cadouri.

În cursa de mers de-a buşilea viteză, 25 de copilaşi, cu vârste cuprinse între 6 şi 12 luni, şi-au disputat titlul de "cel mai rapid bebeluş". Au avut de parcurs o distanţă de 5 metri. Şi, cu toate că n-au înţeles mare lucru din ce se întâmpla în jurul lor, participanţii au dat tot ce au putut.

Parcă cei mai dornici de victorie au fost părinţii. Mămicile i-au aşteptat pe bebeluşi, în dreptul liniei de sosire, cu jucării şi dulciuri. Fiecare copilaş a fost cronometrat. Şi, la final s-a decis câştigătoarea.

Este o fetiţă de numai un an, care a terminat cursa în 15 secunde. Secretul ei? Părinţii au antrenat-o timp de o săptămână pentru concurs.
"Suntem foarte fericiţi! Am primit invitaţia pentru acest concurs acum 6 luni şi ne-am temut că fetiţa era prea mică pentru a participa. Dar azi ne-am zis să participăm şi uite că am câştigat?, au spus părinţii.

Drept premiu, copila a primit o mulţime de cadouri. Şi, de bucurie, i-a distrat pe spectatori şi cu un dans al victoriei.



Observator

×
Subiecte în articol: Lituania Ziua Copilului
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close