Antena 3 CNN Timp liber Fun Peripețiile unui tată după ce fiului său i s-a făcut rău în mașină. Vecinii au chemat poliția

Peripețiile unui tată după ce fiului său i s-a făcut rău în mașină. Vecinii au chemat poliția

Peripețiile unui tată după ce fiului său i s-a făcut rău în mașină. Vecinii au chemat poliția
Sursa foto: Foto: Facebook/Mashable
19 Mai 2016   •   19:03

”Meseria” de părinte este, cu siguranță, una dintre cele mai solicitante, mai ales atunci când copilul este mic și complet dependent de tine. Asta a aflat și Ben Patterson, un tată din SUA care a avut parte de un drum cu mașina plin de peripeții cu fiul lui de doi ani.

Se îndreptau spre casă când fiul lui, Declan, a început să verse pe bancheta din spate, după ce probabil i se făcuse rău de mașină.

Bărbatul a oprit de urgență și a încercat să curețe copilul, însă i s-a făcut rapid rău și a început și el să verse, pe marginea drumului. În mesajele pe care i le-a trimis soției, acesta povestește că o femeie care l-a văzut în acea stare a chemat poliția, crezând că este beat.

Ca și cum nu ar fi fost îndeajuns, echipajul de poliție sosit la fața locului i-ar fi cerut să sufle în fiolă, deși era evident că totul pleacă de la mirosul de vomă din mașină.

Ulterior, bărbatul a precizat pe Facebook că a mințit atunci când i-a scris soției despre fiolă, arătând că încerca să dramatizeze cât mai mult situația.

 

 

×
Subiecte în articol: Facebook
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close