Antena 3 CNN Timp liber Fun Războiul dintre sexe, la Sinteza Zilei: "E" bărbaţii nişte porci şi femeile "o" zână? (VIDEO)

Războiul dintre sexe, la Sinteza Zilei: "E" bărbaţii nişte porci şi femeile "o" zână? (VIDEO)

Războiul dintre sexe, la Sinteza Zilei: "E" bărbaţii nişte porci şi femeile "o" zână? (VIDEO)
14 Ian 2010   •   23:06

O problemă "de când lumea" a fost tranşată, joi seară, într-o ediţie specială a emisiunii Sinteza Zilei. Mircea Radu, Mircea Badea, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, împreună cu moderatorul emisiunii, Mihai Gâdea, au încercat, pe parcursul întregii emisiuni, să răspundă la câteva dintre "eternele" întrebări care îi macină pe bărbaţi şi nu le dau pace femeilor.

De la "femeia la volan", "bărbatul ideal", până la "româncele sunt cele mai frumoase", invitaţii au avut ocazia să spulbere sau, de ce nu, să confirme, câteva dintre cele mai populare mituri create în jurul celor două sexe.

Startul dezbaterii a fost dat de un top al celor mai... interesante incidente rutiere, la alcătuirea căruia au "contribuit" şoferiţe din întreaga lume. Altfel spus, un top al femeilor la volan. În mod surprinzător, Mircea Badea a fost cel care a avut şi câteva cuvinte de laudă la adresa unor şoferiţe. Ce-i drept, susţine el, femeile care ştiu cu adevărat să conducă sunt greu de găsit.

TOP FEMEI LA VOLAN



Nici bărbaţii nu sunt, însă, mai "breji". Chiar dacă invitaţi au fost numai reprezentanţi ai sexului "tare", discuţia a fost echilibrată imediat cu o serie de secvenţe ale căror protagonişti nu fac cinste "genului" din care fac parte.

"Eu cred că bărbaţii ăştia sunt căsătoriţi. Acasă rutină, la serviciu rutină... Au nevoie de adrenalină", a comentat Daniel Buzdugan la finalul vizionării.

"Bărbaţii sunt toată viaţa la vârsta fetelor mele. Rămân nişte copii toată viaţa", l-a completat Mihai Morar.


TOP BĂRBAŢI "ISTEŢI"


O altă temă abordată în cadrul emisiunii, de această dată ceva mai diferită, a fost "Cele mai frumoase femei". Rând pe rând, cei patru invitaţi au fost rugaţi să întocmească un top al celor mai frumoase trei femei din România şi din străinătate.

Iată care au fost preferinţele în materie de frumuseţe feminină:

TOPUL CELOR MAI FRUMOASE FEMEI



Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3


Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close