Antena 3 CNN Timp liber Fun "Regele Maimuţelor" există, e un indian care se caţără pe orice clădire cu mâinile goale (VIDEO)

"Regele Maimuţelor" există, e un indian care se caţără pe orice clădire cu mâinile goale (VIDEO)

"Regele Maimuţelor" există, e un indian care se caţără pe orice clădire cu mâinile goale (VIDEO)
30 Iul 2009   •   22:31

Un indian şi-a câştigat renumele de "Rege al Maimuţelor". Poate urca pe orice tip de clădire cu mâinile goale, la fel de repede ca o maimuţă. Indianul de 22 de ani şi-a descoperit această abilitate în urma cu patru ani, pe cand lucra în construcţii, pe şantierele extrem de periculoase.

Indianul s-a antrenat singur, însă recunoaşte că s-a inspirat din stilul de căţărat al maimuţelor, dar şi din cel al celebrului Spiderman. Acum a ajuns să se urce în locuri unde nici măcar primatele nu se încumetă.

?Am primit aceasta poreclă atunci când am început să imit mişcările maimuţelor în timp ce săream sau mă căţăram în copaci sau pe ziduri?, a declarat căţărătorul Jyothi Raju.

Indianul sare de pe o stâncă pe alta şi escaladează orice zid fără niciun fel de echipament. Talentul şi l-a descoperit singur, acum 4 ani. Lucra în construcţii, pe şantiere extrem de periculoase.

?Vreau să înfiinţez un club ca să-i învăţ pe copii (n.r. să se caţere)?, a mai spus el.
Indianul neînfricat dă reprezentaţii săptămânale, care lasă fără suflare sutele de localnici şi turişti veniţi să-l vadă.

Antena 3

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close