Antena 3 CNN Timp liber Fun Şi-a cumparat PRIMUL iPhone şi l-a prezentat în faţa camerei. Ce a urmat când a deschis cutia e incredibil

Şi-a cumparat PRIMUL iPhone şi l-a prezentat în faţa camerei. Ce a urmat când a deschis cutia e incredibil

Şi-a cumparat PRIMUL iPhone şi l-a prezentat în faţa camerei. Ce a urmat când a deschis cutia e incredibil
Sursa foto: Foto: Captură Youtube
19 Sep 2014   •   17:56

 Un tânăr din Perth a trăit clipe de coşmar în faţa camerelor de luat vederi. După ce a stat la coadă ca să fie primul care îşi ia iPhone 6, a scăpat telefonul pe ciment în graba de a-l folosi.

Imediat ce a ieşit din magazin, camerele de luat vederi ale televiziunilor locale s-au îndreptat spre el. Jack s-a grăbit să deschidă cutia pentru a-i arăta unei reportere achiziţia sa, moment în care noul iPhone i-a căzut drept pe ciment, sub privirile sutelor de oameni de la coadă. Mulţi dintre aceştia au scos strigate de spaimă.

Cooksey a dat vina pe panică şi pe tensiunea momentului, în jurul său fiind câteva sute de oameni, nerăbdători să intre şi ei în posesia unui astfel de telefon. “Abia aştept să îl deschid şi de data asta să nu îl mai scap pe jos", a declarat Cooksey.

Imaginile în care Jack îşi scapă proaspăt cumpăratul iPhone 6, în graba de a-l arăta, a devenit rapid viral pe YouTube, iar comentariile nu au întârziat să apară.

×
Subiecte în articol: iphone tv
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close