Antena 3 CNN Timp liber Fun Şi-a filmat mama somnambulă şi a făcut-o vedetă pe Internet. Reacţia femeii la vederea filmuleţului!

Şi-a filmat mama somnambulă şi a făcut-o vedetă pe Internet. Reacţia femeii la vederea filmuleţului!

Şi-a filmat mama somnambulă şi a făcut-o vedetă pe Internet. Reacţia femeii la vederea filmuleţului!
Sursa foto: Foto captură YouTube
10 Sep 2012   •   09:57

O femeie din Statele Unite a devenit vedetă pe Internet după ce fiul ei a filmat-o în timp ce se plimba şi dansa prin bucătărie, în miezul nopţii, şi a postat înregistrarea online. Videoclipul este cu atât mai amuzant cu cât totul se întâmpla în timp ce femeia nu era conştientă de acest lucru, ea fiind somnambulă.  În doar trei zile, peste un milion de oameni au vizualizat clipul.

În miez de noapte, femeia s-a ridicat din pat, în somn, şi a mers la bucătărie, unde a început să danseze. Băiatul ei a văzut întreaga scenă, dar în loc să încerce să o trezească, a filmat-o. Ba chiar a vorbit cu ea.



După ce a înregistrat prestaţia mamei sale, tânărul a urcat filmuleţul pe YouTube. În doar trei zile, un milion de oameni au admirat mişcările mamei sale. Chiar şi femeia a urmărit înregistrarea. Evident, puţin ruşinată.


Cu toate că unii oameni au fost de-a dreptul revoltaţi de iniţiativa băiatului, mama acestuia a fost amuzată de ideea fiului său.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close