Antena 3 CNN Timp liber Fun Șoc și râsete într-un aeroport din Africa de Sud. Ce au văzut oamenii la una din cozile pentru îmbarcare

Șoc și râsete într-un aeroport din Africa de Sud. Ce au văzut oamenii la una din cozile pentru îmbarcare

Șoc și râsete într-un aeroport din Africa de Sud. Ce au văzut oamenii la una din cozile pentru îmbarcare
16 Dec 2016   •   17:30

Șoc și chicoteli într-un aeroport din Africa de Sud, din Malawi, când oamenii au văzut un bărbat care purta doar un costum de baie.

Omul a fost surprins la poarta de îmbarcare purtând doar un costum de baie și papuci.

Greig Bannatyne este un tânăr care a participat la o competiție cu scop caritabil în Malawi și care a recunoscut că a uitat să își ia schimburile cu el.

Greig și echipa sa au luat parte la o competiție cu scop caritabil și, la plecare, tânărul și-a dat sema că nu are haine de schimb cu el. Și, în loc să îi dea haine de schimb, colegii de echipă l-au provocat să intre așa în aeroport și în avion.

Foto: Mirror

Greig a spus: “Nu am fost informat despre cum și când ne pregătim de plecare. Și chiar și când am ieșit la bere eram tot în costum de baie. Și apoi au început pariurile dacă voi fi capabil să ajung așa acasă. A urmat un drum de patru ore cu autobuzul și am ajuns la aeroport. Imediat am fost abordat de paza de la aeroport dar, după ce le-am spus că venim de la o competiție cu scop caritabil, au zâmbit și m-au lăsat să trec.”

“Am văzut multe zâmbete și oameni care dădeau din cap în semn de dezaprobare, oamenii de la poarta de îmbarcare plângeau de râs și au insistat să mă pună pe un scaun la centru, ca să mă admire toți pasagerii.”

Totuși, Greig a fost rugat de pază să se urce în avion îmbrăcat, ceea ce a și făcut.

×
Subiecte în articol: soc aeroport tanar concurs Africa de Sud
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close