Antena 3 CNN Timp liber Fun Credea că soțul ei este plecat în delegație, până când a deschis televizorul. Șocul femeii când a văzut ce făcea el de fapt

Credea că soțul ei este plecat în delegație, până când a deschis televizorul. Șocul femeii când a văzut ce făcea el de fapt

Credea că soțul ei este plecat în delegație, până când a deschis televizorul. Șocul femeii când a văzut ce făcea el de fapt
28 Mar 2016   •   13:05

Helen sustine ca isi stia sotul intr-o calatorie in interes de serviciu, in Dubai. Uimirea ei a fost si mai mare atunci cand l-a vazut in direct la televizor, alaturi de fosta partenera, in cadrul unui show de divertisment, scriu stirileprotv.

Sam Backburn si Michelle Brooker au decis sa se casatoreasca in cadrul show-ului TV britanic "Ant and Dec’s Saturday Night Takeaway".

Ei si-au surprins astfel invitatii, care credeau ca se afla acolo pentru a sarbatori a 30-a zi de nastere a lui Michelle. Printre nuntasi se afla si Daniel Gundry, care a aparut alaturi de o femeie blonda.

Helen Gundry nu a fost catusi de putin induiosata de eveniment, asa ca si-a varsat toata indignarea intr-o postare pe Facebook:

"Mi-au placut nunta si surpriza invitatilor. Ce nu mi-a placut a fost sa-l vad pe sotul meu, Daniel Gundry, care ar fi trebuit sa fie la munca in Dubai, aparand la bratul altei femei. O femeie de care cica s-a despartit anul trecut. Avem impreuna o fiica de 15 ani, care este absolut devastata."

Postarea femeii s-a viralizat instant, strangand peste 30.000 de like-uri, 10.000 de comentarii si 10.000 de distribuiri.

×
Subiecte în articol: Dubai
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close