Antena 3 CNN Timp liber Fun SUA. Mii de studenţi s-au bătut într-un campus cu 120.000 de baloane cu apă pentru un loc în Cartea Recordurilor (VIDEO)

SUA. Mii de studenţi s-au bătut într-un campus cu 120.000 de baloane cu apă pentru un loc în Cartea Recordurilor (VIDEO)

SUA. Mii de studenţi s-au bătut într-un campus cu 120.000 de baloane cu apă pentru un loc în Cartea Recordurilor (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
24 Iul 2010   •   18:40


Căldura mare, împletită cu dorinţa de "afirmare", naşte activităţi care mai de care mai originale. Precum cea dintr-un campus american, care s-a transformat în câmp de luptă pentru mii de studenţi dornici să se răcorească. 120.000 de baloane umplute cu apă au fost folosite pe post de proiectile. Şi combatanţii au ieşit, toţi, câştigători, pentru că au intrat în Cartea Recordurilor.

A plouat cu proiectile răcoritoare, în campusul universităţii din Utah. Împărţiţi în două echipe, cei 3.900 de combatanţi nu s-au dat înapoi de la nimic ca să-şi atingă scopul. Au încercat chiar şi să trişeze, dar tentativa le-a fost dejucată de vigilenţii organizatori care i-au trimis urgent la locul lor.

Nici un efort nu a fost prea mare pentru reuşita evenimentului. Pregătirile au început cu câteva zile înainte şi, de multe ori, s-au prelungit până târziu, în noapte. Totul, pentru a se asigura că vor avea destule proiectile ca să doboare recordul mondial, deţinut anterior de studenţii unei universităţi din statul Kentucky.

Cei mai mulţi dintre participanţi s-au declarat încântaţi că au reuşit să devină campioni mondiali. Alţii, însă, au recunoscut că au fost atraşi doar de tricoul oferit gratuit.



Observator

×
Subiecte în articol: studenti SUA Cartea Recordurilor apa campus
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close