Antena 3 CNN Timp liber Fun Un gest care simulează sexul anal stârneşte controverse în jurul unui clip despre sexul protejat

Un gest care simulează sexul anal stârneşte controverse în jurul unui clip despre sexul protejat

Un gest care simulează sexul anal stârneşte controverse în jurul unui clip despre sexul protejat
Sursa foto: Foto: Videonews
14 Feb 2011   •   18:14

Un clip informaţional care îşi propune promovarea sexului protejat şi folosirea prezervativului a stârnit controverse, informează Metro.co.uk.

Clipul este realizat de o organizaţie de caritate, Marie Stopes International, în colaborare cu o formaţie de comici, The Midnight Beast, şi transmite mesajul sub o formă anecdotică. Realizatorii au sperat ca această formă să atragă cât mai multe vizualizări pe YouTube şi să ajungă cât mai uşor la publicul tânăr.

Controversa a apărut în urma unui moment din clip, când unul dintre membrii formaţiei ţine o păpuşă gonflabilă în mână, iar un altul face un gest care pare că promovează sexul anal ca alternativă de contracepţie.

Deşi în finalul clipului, toţi cei trei protagonişti ţin în mână pachete de prezervative şi este transmis mesajul "Nu vă bazaţi pe The Midnight Beast pentru sfaturi pentru sex protejat. Folosiţi, în schimb LARC", cu trimitere către un site instrucţional al Marie Stopes International, o mare parte din public consideră că spotul nu îşi atinge scopul şi poate crea confuzie.

Unele reacţii au exprimat dezamăgirea oamenilor privind modul în care Marie Stopes International a considerat indicat să îşi folosească resursele.

 

×
Subiecte în articol: prezervativ clip
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close