Antena 3 CNN Timp liber Fun Un om de zăpadă A OPRIT un tren de mare viteză în Rusia

Un om de zăpadă A OPRIT un tren de mare viteză în Rusia

Un om de zăpadă A OPRIT un tren de mare viteză în Rusia
23 Mar 2012   •   11:36

Un tren de pasageri din Rusia, care circula pe ruta Moscova - Novy Urengoy, a trebuit să oprească de urgenţă, după ce a lovit un om de zăpadă aflat pe şine.

Coliziunea a provocat pagube tehnice asupra locomotivei şi trenul nu s-a mai urnit din loc, până nu s-au remediat avariile. Din fericire nu s-au înregistrat victime, conform Pravda.ru.

Poliţia Transporturi Ferate a sosit la locul incidentului, dar nu a găsit făptaşii decât a doua zi după producerea evenimentului. Aceştia erau doi puşti de 10 şi 11 ani, elevi la o şcoală din regiunea Kirov.

Băieţii au mărturisit că au făcut omul de zăpadă pe şinele de tren din pură curiozitate, ei vrând să vadă consecinţele impactului dintre un tren de mare viteză şi sculptura lor de nea.

A doua zi, când au fost prinşi, ei au încercat să repete isprava, dar de data aceasta au pus pe calea ferată crengi şi beţe din lemn.

Curiozitatea le-a adus copiilor doar o mustrare zdravănă din partea părinţilor. Ei au promis spăşiţi, în faţa poliţiştilor, că nu vor mai repeta aceste năzbâtii.

×
Subiecte în articol: Rusia Moscova
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close