Antena 3 CNN Timp liber Fun Un toreador s-a duelat în bermude înflorate cu un taur

Un toreador s-a duelat în bermude înflorate cu un taur

Un toreador s-a duelat în bermude înflorate cu un taur
Sursa foto: Foto: Video News
03 Noi 2010   •   11:02

Un toreador columbian a participat la un festival de coridă aproape dezbrăcat. Matadorul şi-a rupt pantalonii în timpul unei confruntări cu un taur şi a fost nevoit să încheie lupta într-o pereche de bermude cu flori.

Corida organizată în Columbia a fost la un pas să se termine prost pentru toreador. Acesta a fost luat în coarne de taur, dar a scăpat doar cu pantalonii sfâşiaţi. Bărbatul a continuat apoi lupta cu lenjeria intimă la vedere.

Incidentul nu l-a deranjat însă prea tare. Matadorul şi-a legat o cârpă în jurul mijlocului, ca sa acopere ruptura şi şi-a continuat duelul cu taurul. Improvizaţia s-a dovedit ineficientă, pentru că bucata de cârpă cădea la fiecare mişcare bruscă.

În cele din urmă, crainicul arenei i-a sărit toreadorului în ajutor: "Vă rugăm daţi-i matadorului o pereche de pantaloni. O pereche nouă de pantaloni fiindcă cei vechi i s-au rupt".

Apelul crainicului nu a rămas fără răspuns. Un spectator a aruncat din tribune o pereche de bermude înflorate. Toreadorul le-a acceptat bucuros, pentru a-şi duce numărul la bun sfârşit.

Toreador în bermude înflorate

×
Subiecte în articol: taur pantaloni
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close