Antena 3 CNN Timp liber Fun Vor fi cea mai tare prezenţă de la Eurovision. Vezi cine va reprezenta Rusia şi ce şanse mai avem noi în faţa lor

Vor fi cea mai tare prezenţă de la Eurovision. Vezi cine va reprezenta Rusia şi ce şanse mai avem noi în faţa lor

Vor fi cea mai tare prezenţă de la Eurovision. Vezi cine va reprezenta Rusia şi ce şanse mai avem noi în faţa lor
de O.P.    |    09 Mar 2012   •   07:31

Cum la noi în ţară nicio ediţie a Eurovisionului nu vine fără scandal, nici în acest an nu se face vreo excepţie de la regulă. Însă să lăsăm scandalurile autohtone de o parte, şi să mergem la ţara condusă de Putin.



De aici vine o adevărată surpriză. Concurentele nu sunt o formaţie sexy, din tinere apetisante sau băieţi care arată ca nişte modele. Protagonistele care vor urca pe scenă sunt nişte băbuţe de 75 de ani care promit să ridice pe toată lumea în picioare cu show-ul lor.

"Bunicile din Buranovo" au câştigat finala naţională şi vor merge în finala Eurovisionului care se va desfăşura anul acesta în Baku, Azerbaidjan. Piesa bunicuţelor, care vin dintr-o localitate din Republica Udmurtia, este o combinaţie inedită a stilului coral tradiţional cu sonorităţile moderne.

Refrenul piesei "Party for Everybody" este în engleză, în timp ce restul versurilor sunt în udmurtă, limbă vorbită de circa 325.000 de persoane.

 



 

×
Subiecte în articol: Eurovision
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close