Horoscop săptămânal 13 - 19 februarie 2016

de D.G.    |    12 Feb 2016   •   12:09
Horoscop săptămânal 13 - 19 februarie 2016

Se anunţă schimbări majore în viitorul apropiat, iar mai multe zodii au parte de momente unice în viaţă. Află mai multe despre ce te aşteaptă în perioada următoare din horoscopul săptămânal 13 - 19 februarie 2016.

Află care sunt zilele norocoase din săptămână, cum stai cu dragostea sau dacă ţi se pregăteşte ceva la serviciu. Horoscopul pentru săptămâna viitoare te ajută să îţi faci planurile din timp, pentru perioada imediat următoare.

Horoscop săptămânal 13 - 19 februarie 2016 Berbec

La serviciu o să fiţi nevoit să înlocuiţi un coleg, dar cu inteligenţa şi intuiţia care vă caracterizează veţi face faţă cu brio sarcinilor suplimentare. În viaţa de cuplu, s-ar putea să vă irite comportamentul partenerului de viaţă, dar totul se va rezolva dacă aveţi răbdare. Dacă o să ţineţi sub control stările de nervozitate o să aveţi de câştigat.

Horoscop săptămânal 13 - 19 februarie 2016 Taur

Activitatea profesională vă dă bătai de cap, dar sigur o să găsiţi mijloacele prin care să vă puneţi ideile în practică. Daţi dovadă de prudenţă, dacă este vorba să faceţi investiţii pentru că nu este momentul potrivit. O veche prietenie se poate transforma într-o dezamăgire, dacă nu îi oferiţi atenţie în această perioadă. Încercaţi să nu vă lăsaţi copleşit de efectele stresului.

Horoscop săptămânal 13 - 19 februarie 2016 Gemeni

Această săptămână este prielnică pentru a rezolva multe lucruri atât pe plan personal, cât şi professional. Abţineţi-vă să îi reproşaţi colegului că nu lucrează atât de mult ca voi. Aveţi grijă la sănătate căci imunitatea nu este foarte bună şi s-ar putea să luaţi o gripă.

Horoscop săptămânal 13 - 19 februarie 2016 Rac

Sfatul astrologului este să daţi dovadă de multă diplomaţie în această perioadă la serviciu. Evitaţi confruntările cu şeful şi colegii, pentru că s-ar putea să priviţi lucrurile greşit. O persoană pe care aţi cunoscut-o recent se va dovedi mai mult decât prietenul sau prietena de weekend. Fiţi deschişi şi receptivi la tot ceea ce vă aduce săptămâna.

Horoscop săptămânal 13 - 19 februarie 2016 Leu

Aveţi curajul să spuneţi persoanelor din jur ceea ce vă deranjează, pentru că este posibil ca ele să nu realizeze. Un proiect început în această perioadă vă va aduce beneficii financiare neaşteptate şi noi oportunităţi. În plan personal, este posibil să întâlniţi pe cineva care o să vă face inima să bată puternic.

Horoscop săptămânal 13 - 19 februarie 2016 Fecioară

Anumite sarcini de la serviciu s-ar putea să vă dea bătai de cap, pentru că presupun un efort intelectual mare, dar şi spirit de iniţiativă. Cu toate acestea, vă veţi uimi colegii cu soluţiile găsite. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie, feriţi-vă să vă certaţi cu partenerul acum, pentru că lucrurile ar putea scăpa de sub control. Încercaţi să mâncaţi mai moderat, pentru a nu lua câteva kilograme în plus.

Continuarea, pe one.ro.

x close