Antena 3 CNN Timp liber Horoscop zilnic, 10 septembrie. Zodia care va fi musafir tot weekendul

Horoscop zilnic, 10 septembrie. Zodia care va fi musafir tot weekendul

Horoscop zilnic, 10 septembrie. Zodia care va fi musafir tot weekendul
Sursa foto: sursa foto: pixabay.com
10 Sep 2016   •   08:19

Zodia Berbec

Socializarea este activitatea de bază din acest weekend. Discuții cu persoane aflate în străinătate, planificarea unor călătorii de agrement, pentru studii sau pentru a lucra în țări străine sunt aspectele care se evidențiază în mod special. Sunt momente bune pentru rafinare mentală, sufletească, pentru a aborda altfel viața și provocările ei.

 

Zodia Taur

Zilele acestui sfârșit de săptămână aduc gânduri neliniștitoare privitoare la bani, bunuri, moșteniri, partaje, câștiguri obținute din colaborări. Se pare că în ultima vreme, cei dragi și apropiați au tot profitat de pe urma agoniselilor tale, aspect care nu mai poate fi tolerat în continuare. În spatele situațiilor în care ești implicat există scopuri nu tocmai favorabile ție.


Zodia Gemeni

Discuții aprinse, cu partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii pe tema banilor și bunurilor comune, apar în acest weekend. Privește obiectiv la situațiile în care te afli și nu te lăsa impresionat de reprezentațiile oferite de cei din jur. Însă ia aminte la ce ți se spune. Rezervă momente pentru odihnă și detașare de toate!


Zodia Rac

Ar fi bine să te ocupi de sănătate la finalul acestei săptămâni, chiar dacă ai multe și mărunte treburi cotidiene de rezolvat. Cei apropiați te pot ajuta foarte bine, doar că trebuie să le accepți sprijinul, ideile și poate niscai toane. Duminică intervin activități comune cu partenerul de viață sau ești solicitat într-o chestiune profesională. Odihnește-te mai mult!

 

Zodia Leu

Hobby-urile sunt cele mai indicate îndeletniciri în acest weekend. Organizează-ți programul astfel încât să-ți rămână sufient timp și resurse și pentru o acțiune dragă sufletului tău. Tumultul din segmentul amoros, dialogurile aprinse cu persoana iubită sau copiii te pot destabiliza emoțional, apect total neindicat. Lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc!


Zodia Fecioara

Este nevoie să te ocupi de casă, grădină și de problemele membrilor familiei la sfârșitul acestei săptămâni. Verifică sursele de foc și de aer din spațiul locativ, trasează un plan de îmbunătățire a condițiilor domestice, însă ține cont și de sfaturile membrilor familiei. Prudență, răbdare, toleranță! Duminică este rost de distracții, dar nu forța nota.

Continuarea, pe astrocafe.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close