Antena 3 CNN Timp liber Horoscop zilnic - 30 decembrie. Luna se află în Fecioară şi activează zona casei, familiei şi sufletului

Horoscop zilnic - 30 decembrie. Luna se află în Fecioară şi activează zona casei, familiei şi sufletului

Horoscop zilnic - 30 decembrie.  Luna se află în Fecioară şi activează zona casei, familiei şi sufletului
30 Dec 2015   •   08:38

Horoscop 30 decembrie. Berbec

Unele sarcini nu-ti plac astazi, dar nu le prea poti evita, mai ales daca e vorba de lucruri pe care le-ai tot amanat in sfera profesionala. Cu cat esti mai disciplinat, organizat si concentrat pe solutii, cu atat mai eficient vei fi si vei evita frustrarile. In alta ordine de idei, e bine sa-ti recunosti eventualele lacune si greseli, sa fii dispus sa inveti ce e nevoie si sa te perfectionezi acolo unde simti ca e cazul, depasind orgoliul si nerabdarea.

Horoscop 30 decembrie. Taur

Tu esti plin de creativitate, inspiratie si incredere in viitor. Desi unele circumstante, in ce priveste relatiile cu oameni dragi sau evolutia unui proiect, nu sunt tocmai cele dorite de tine, totusi ziua de astazi creeaza contexte favorabile pentru expresia de sine, manifestarea iubirii si a individualitatii. Evita sa fii prea critic si perfectionist, renunta la unele asteptari si fii dispus sa primesti darurile pe care acum universul ti le scoate in cale.

Horoscop 30 decembrie. Gemeni

Luna se afla in Fecioara si activeaza zona casei, familiei si sufletului. E o zi buna pentru a te ocupa de treburi casnice, dar si pentru a-ti creste confortul acasa renuntand la lucruri care mai mult te incurca si la orice simti ca reprezinta energie veche, stagnanta. Pe de alta parte, daca ai nevoie de sprijin sau chiar de finanantare pentru o serie de demersuri de acest gen, cere si vei primi. In ce priveste cariera, nu e un moment bun pentru decizii importante, dar nici nu e indicat sa fugi de responsabilitati.


Horoscop 30 decembrie. Rac

E o zi buna pentru drumuri, calatorii pe distante scurte si demersuri ce tin de documente. Daca ti-ai propus astazi activitati care implica scrisul, comunicarea si negocierea, acestea sunt de bun augur. Totusi, nu forta lucrurile si nu incerca cu tot dinadinsul sa obtii acum vreun raspuns definitiv sau vreo garantie in privinta finalitatii unui proiect/contract. Ia lucrurile cum sunt si valorifica relatia buna cu partenerul.

Horoscop 30 decembrie. Leu

Luna in Fecioara activeaza zona banilor castigati din munca si afaceri proprii, iar astazi se pare ca ai inspiratia si prezenta de spirit necesare pentru a imbunatati situatia in acest segment de viata. Totusi, concentreaza-ti atentia mai mult pe intrari decat pe iesiri, altfel spus evita cheltuielile asupra carora ai indoieli sau care sunt pe fond emotional ori din dorinta de a demonstra ceva. Acum e momentul sa-ti pui ordine in contabilitatea personala si sa-ti administrezi bugetul intelept.

Horoscop 30 decembrie. Fecioara

Tu esti favorizat de prezenta Lunii in semnul tau solar, asa ca beneficiezi de ipostaze benefice, de gesturi de iubire din partea unor oameni dragi si chiar de o efuziune sentimentala din partea copiilor sau a persoanei iubite. Cumva, ceilalti te fac sa-ti simti inima crescand. Insa, in ce priveste responsabilitatile casnice sau cererile pe care cei din familie ti le tot lanseaza, ai nevoie de multa diplomatie si atentie la detalii, pentru a pastra echilibrul intre ce vrei tu si ce vor ei.

Continuarea, pe astrocafe.ro.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close