Antena 3 CNN Timp liber Muzică A fost lansată prima piesă de pe albumul postum al lui Michael Jackson. Ascultă AICI "Love Never Felt So Good"

A fost lansată prima piesă de pe albumul postum al lui Michael Jackson. Ascultă AICI "Love Never Felt So Good"

A fost lansată prima piesă de pe albumul postum al lui Michael Jackson. Ascultă AICI "Love Never Felt So Good"
02 Mai 2014   •   17:38

Prima piesă de pe albumul postum al cântăreţului Michael Jackson, decedat în 2009, a fost lansată joi, în cadrul primei ediţii a galei iHeartRadio Awards, care a avut loc la Los Angeles, scrie CNN.

Este vorba de melodia „Love Never Felt So Good”, compusă şi înregistrată de Michael Jackson împreună cu Paul Anka, în 1983.

Piesa, care a fost remasterizată, combină excepţional influenţele anilor 80 cu tendinţele disco mult mai recente.

Cântăreţul Justin Timberlake a dezvăluit joi, într-o postare pe platforma Instagram, că şi vocea lui apare pe înregistrarea cântecului "Love Never Felt So Good", potrivit billboard.com.

Albumul "Xscape" va fi lansat pe 13 mai de casa de discuri Epic Records, în parteneriat cu administratorii averii cântăreţului.
Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.


×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close