Antena 3 CNN Timp liber Muzică Adrian Păunescu, omagiat la Alba Iulia, în cadrul unui festival de folk

Adrian Păunescu, omagiat la Alba Iulia, în cadrul unui festival de folk

Adrian Păunescu, omagiat la Alba Iulia, în cadrul unui festival de folk
Sursa foto: Foto: Video News
15 Noi 2010   •   09:19

Cariera poetului Adrian Păunescu a fost omagiată de sute de oameni la Alba Iulia, în cadrul unui festival de folk. Artişti consacraţi, dar şi studenţi au ţinut momente de reculegere în memoria poetului şi şi-au adus aminte de cum le-a influenţat acesta carierele.

Sute de oameni s-au înghesuit la Casa de Cultură din Alba Iulia pentru a-l omagia pe Adrian Păunescu, în cadrul unui festival de folk.

"Acest festival,pe lângă faptul că este la a şasea ediţie, are şi o mare încărcătură emoţională cu totul şi cu totul deosebită, profundă şi chiar dureroasă. A murit un mare poet, a murit un mare om de cultură, a murit un mare om al cetăţi, a murit Adrian Păunescu", a declarat Vali Şerban, directorul festivalului.

"Pe cel care a fost Adrian Păunescu o să ni-l aducem aminte prin poezie, pentru că ea va rămâne indiferent de celelalte opinii. El va dăinui în primul rând prin oamenii care l-au cunoscut şi care i-au fost alături o grămadă de vreme", susţine Ştefan Hruşcă.

Festivalul de la Alba Iulia a fost dedicat poetului Adrian Păunescu, decedat în urmă cu două săptămâni la spitalul Floreasca din Capitală.

Adrian Păunescu, omagiat la Alba Iulia


×
Subiecte în articol: Adrian Paunescu omagiu Alba Iulia festival
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close