Antena 3 CNN Timp liber Muzică Alice Cooper va concerta la Bucureşti în cămaşă de forţă şi decapitat

Alice Cooper va concerta la Bucureşti în cămaşă de forţă şi decapitat

Alice Cooper va concerta la Bucureşti în cămaşă de forţă şi decapitat
Sursa foto: Foto: Mediafax
10 Iun 2011   •   23:45

Torturat în cămaşă de forţă, electrocutat pe scaunul electric, chinuit de asistente sanitare sadice şi nu în ultimul rând decapitat. Aşa îl vom vedea pe Alice Cooper în concertul de la Bucureşti, de săptămâna viitoare. Nu va speriaţi, artistul renaşte la fiecare show.

Alice Cooper ne anunţă în noul turneu că s-a săturat să fie băiat bun. Aşa că ne pregăteşte un show horror marţi, la Arenele Romane. Horror în sensul bun. Iar dacă pentru a ne convinge e nevoie şi de reptile, atunci... reptile vom vedea.

Noi a trebuit sa facem rost de aici, de unul din Bucuresti, sarpele provine de la un crescator local, a trecut printr-un casting virtual, si a fost aprobat de management.

În martie, când starul rock a fost introdus în The Hall of Fame şi-a făcut apariţia cu o cămaşă pătată de sânge şi cu un boa în jurul umerilor. A prins la public, aşa că vom vedea şi noi asta la concert.

 


Imaginea de erou negativ îi garantează lui Alice Cooper succesul de mai bine de 40 de ani. Dar, în viaţa de zi cu zi, după multe vizite pe la clinicile de dezintoxicare, a ajuns să fie un om simplu. La fel şi.... cerinţele pentru organizatori.

Alice Cooper ne-a mai vizitat o dată, la B'Estivalul de acum 4 ani, cand a facut un duet cu Marilyn Manson pe melodia Sweet Dreams. Deşi Alice Cooper are o grămadă de hituri, toate concertele din actualul turneu le încheie cu „Fire", un cover după Jimi Hendrix...

În deschiderea concertului îi vom vedea pe cei de la Iris.

×
Subiecte în articol: concert
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close