Antena 3 CNN Timp liber Muzică Amy Winehouse nu va mai concerta la Bucureşti

Amy Winehouse nu va mai concerta la Bucureşti

Amy Winehouse nu va mai concerta la Bucureşti
Sursa foto: foto: amywinehouse.com
21 Iun 2011   •   16:26
Amy Winehouse nu va mai susţine concentul, programat pe 15 august, în Bucureşti, au anunţat organizatorii evenimentului din Capitală, Events. Mai mult de atât, artista şi-a anulat întregul turneu european programat pentru vara aceasta, din cauza dependenţei sale de alcool.

Amy Winehouse îşi anulează toate apariţiile programate în cadrul turneului său. Întreaga sa echipă va face tot ce se poate pentru a o ajuta să-şi revină în cea mai bună formă. Îi vom acorda oricât timp are nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple", spun reprezentanţii artistei britanice.

"Suntem alături de fanii din România care aşteptau cu nerăbdare acest concert şi se simt dezamăgiţi în aceste momente, dar decizia managementului a fost luată după o atentă analiză, ţinând cont că perioada de recuperare a artistei ar fi fost prea scurtă ca ea să susţină un show în România la maximul său de potenţial. Sperăm ca Amy să depăşească acest moment, cu sprijinul familiei", spune Sorina Burlacu, director general Events.

Cei care şi-au cumpărat deja bilete pentru concertul pe care Amy urma să-l susţină pe stadionul “Iolanda Balaş Soter”, îşi pot recupe banii din reţeauna Eventim, începând de luni, 27 iunie, până pe data de 15 august.
 


Citeşte şi: Amy Winehouse, beată şi huiduită în debutul turneului european, la Belgrad






×
Subiecte în articol: Amy Winehouse concert
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close