Antena 3 CNN Timp liber Muzică Amy Winehouse va fi înhumată astăzi. Familia va ţine ascunse detaliile despre funeralii

Amy Winehouse va fi înhumată astăzi. Familia va ţine ascunse detaliile despre funeralii

Amy Winehouse va fi înhumată astăzi. Familia va ţine ascunse detaliile despre funeralii
Sursa foto: Foto: EPA/ Intact Images
26 Iul 2011   •   09:35

Amy Winehouse va fi înhumată astăzi, într-o ceremonie privată. Familia sa a ţinut ca detaliile despre funeralii să rămână secrete. Ieri, rudele s-au recules la casa artistei, în timp ce aşteptau rezultatul autopsiei. Legiştii britanici nu au putut stabili cauza morţii.

Mitch Winehouse, tatăl cântăreţei, a izbucnit în lacrimi în faţa altarului cu flori şi lumânări, lăsate de fani, în faţa locuinţei. Lângă el erau fratele artistei, Alex şi mama sa, Janis. Cu o zi înainte, ea a luat masa cu Amy Winehouse, care nu părea într-o formă bună. Te iubesc, mamă, i-ar fi spus la plecare. După momentul de reculegere, familia cântăreţei i-a salutat pe fanii ei.

Într-o altă parte a Londrei, medicii legişti au făcut necropsia. A fost o moarte fără suspiciuni, a sunat sec verdictul. Presa spune însă că poliţiştii nu ar fi descoperit droguri în locuinţă, ci doar alcool. Ar fi fost găsită fără suflare după 6 ore, de un bodyguard, în dormitorul ei.

După moartea cântăreţei, albumele ei, Frank şi Back to Black sunt foarte căutate în magazine.

 


Toţi vor să şi-o amintească pe Amy în propriul fel, iar cea mai bună cale e prin muzica ei. Aşa că e chiar inevitabil că muzica sa revine în topuri şi e o moştenire incredibilă pe care o lasă.

Potrivit estimărilor, vânzările la albumele lui Amy Winehouse au crescut cu 37%.


×
Subiecte în articol: Amy Winehouse înmormântare supradoza
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close