Amy Winehouse va fi înhumată astăzi. Familia va ţine ascunse detaliile despre funeralii

26 Iul 2011   •   09:35
Amy Winehouse va fi înhumată astăzi. Familia va ţine ascunse detaliile despre funeralii Foto: EPA/ Intact Images

Amy Winehouse va fi înhumată astăzi, într-o ceremonie privată. Familia sa a ţinut ca detaliile despre funeralii să rămână secrete. Ieri, rudele s-au recules la casa artistei, în timp ce aşteptau rezultatul autopsiei. Legiştii britanici nu au putut stabili cauza morţii.

Mitch Winehouse, tatăl cântăreţei, a izbucnit în lacrimi în faţa altarului cu flori şi lumânări, lăsate de fani, în faţa locuinţei. Lângă el erau fratele artistei, Alex şi mama sa, Janis. Cu o zi înainte, ea a luat masa cu Amy Winehouse, care nu părea într-o formă bună. Te iubesc, mamă, i-ar fi spus la plecare. După momentul de reculegere, familia cântăreţei i-a salutat pe fanii ei.

Într-o altă parte a Londrei, medicii legişti au făcut necropsia. A fost o moarte fără suspiciuni, a sunat sec verdictul. Presa spune însă că poliţiştii nu ar fi descoperit droguri în locuinţă, ci doar alcool. Ar fi fost găsită fără suflare după 6 ore, de un bodyguard, în dormitorul ei.

După moartea cântăreţei, albumele ei, Frank şi Back to Black sunt foarte căutate în magazine.

 


Toţi vor să şi-o amintească pe Amy în propriul fel, iar cea mai bună cale e prin muzica ei. Aşa că e chiar inevitabil că muzica sa revine în topuri şi e o moştenire incredibilă pe care o lasă.

Potrivit estimărilor, vânzările la albumele lui Amy Winehouse au crescut cu 37%.


x close