Antena 3 CNN Timp liber Muzică Amy Winhouse: Mă îmbrac ca un evreu bărtân de culoare

Amy Winhouse: Mă îmbrac ca un evreu bărtân de culoare

Amy Winhouse: Mă îmbrac ca un evreu bărtân de culoare
Sursa foto: Foto: inquisitr.com
15 Oct 2010   •   18:18

Controversata cântăreaţă Amy Winehouse a declarat că se îmbracă precum "un evreu bătrân de culoare" din 1950, contrar părerilor care ar fi spus că este un model de stil vestimentar, potrivit contactmusic.com.


"(Dacă am) un stil sau ce? Nu, bineînţeles că nu. Mă îmbrac ca un evreu bătrân de culoare. Ca şi cum ar fi încă anii '50" a declarat Amy pentru sursa citată.

 

Vedeta, faimoasă pentru coafura sa în stilul anilor '50, machiajul strident şi tatuaje, spune că se îmbracă în haine în care se simte bine.

Amy Winehouse a colaborat de curând cu casa de modă britanică Fred Perry, declarând că a fost flatată când i s-a propus colaborarea la acest proiect.

"Ştiam exact ce-mi doresc. Îmi place Fred Perry foarte mult. Am fost onorată", a spus ea.

Artista şi-a lansat ultimul ei album în urmă cu 3 ani, album intitulat „Back to Black”, vândut în 10 milioane de exemplare şi premiat cu cinci premii Grammy.

În ultimii trei ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, în principal din cauza consumului de droguri, alcool şi automutilarea, pe care artista le-a practicat în mod constant.

 

×
Subiecte în articol: Amy Winehouse imbracaminte
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close