Antena 3 Timp liber Muzică Andre Rieu, fermecat de români. Cum a reacţionat "Regele Valsului" când a ieşit la plimbare prin centrul Capitalei

Andre Rieu, fermecat de români. Cum a reacţionat "Regele Valsului" când a ieşit la plimbare prin centrul Capitalei

de O.P.    |    13 Mar 2015   •   06:58

Regele valsului, îndrăgostit de România, a făcut o plimbare prin centrul Bucureştiului. Andre Rieu a venit într-o vizită-fulger în ţara noastră pentru concertele pe care le va ţine în iunie. Nu va fi un regal de şase, ci, atenţie, de şapte spectacole cum nu s-au mai văzut în România.

După ce a vizitat studioul Observator, muzicianul olandez a vrut să-şi cunoască fanii români faţă în faţă, iar admiratorii lui au descoperit în Rieu, cel din afara scenei, un om cald, spontan şi glumeţ.

Într-o tunică roşie cu nasturi aurii, Andre Rieu a luat la pas, alături de Andreea, Centrul istoric al Bucureştilor.

În centru, Andre a fost la fel de spontan ca pe scenă.

Andre a râs şi a vorbit cu toţi românii care l-au oprit să-i ceară autografe şi fotografii. Abia aşteaptă ca Piaţa Constituţiei să se umple la primul lui concert, pe 4 iunie. Oricum, biletele la aproape toate showurile lui la Bucureşti s-au epuizat!

Acompaniat de un trubadur ambulant, regele valsului a invitat-o pe Andreea la dans.

Apoi, i-a strâns mâna muzicianului de ocazie şi i-a mulţumit.

În Biserica Stavropoleos, monumentul care l-a impresionat cel mai mult în Bucureşti, Andre Rieu a rămas copleşit de primirea făcută de maici şi de stareţ, dar şi de corul lăcaşului de cult.

Andre a intrat şi în cea mai căutată librărie din centru, dar n-a scăpat de admiratori. Dar a plecat încântat de toată atenţia, dar şi cu multe albume şi cărţi despre România. O ţară care deja l-a cucerit.

De pe 4 şi până pe 14 iunie, regele valsului ne va încânta cu spectacolul Love in Venice. De asta a şi venit, să mai pună personal la punct câteva detalii. Şi să ne anunţe că...

André Rieu este, la ora actuală unul dintre cei mai admiraţi artişti ai lumii. A reinventat muzica clasică la nivel internaţional cu spectacolele lui, pline extravaganţă şi de emoţie.

×
Subiecte în articol: André Rieu
Parteneri
x close