Antena 3 CNN Timp liber Muzică Artiştii, despre moartea Mădălinei Manole. Corina Chiriac: S-a sinucis pentru că nu era fericită (VIDEO)

Artiştii, despre moartea Mădălinei Manole. Corina Chiriac: S-a sinucis pentru că nu era fericită (VIDEO)

Artiştii, despre moartea Mădălinei Manole. Corina Chiriac: S-a sinucis pentru că nu era fericită (VIDEO)
Sursa foto: Foto: www.madalinamanole.ro
14 Iul 2010   •   11:41

Vestea referitoare la moartea prematură a Mădălinei Manole a şocat întreaga lume artistică. Persoanele care au cunoscut-o şi au lucrat alături de cântăreaţă şi-au exprimat în direct regretul pentru decesul acesteia.

Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 43 de ani. Potrivit primelor informaţii, artista s-a sinucis cu o supradoză de medicamente. Autorităţile nu exclud însă posibilitatea ca artista să fi murit în urma unei supradoze accidentale.

Angela Similea a declarat că nu crede în varianta sinuciderii. ?Nu cred în sinucidere. Era plină de viaţă. Se citea bucuria în ochii ei. Avea o voinţă de fier. (...) Iubea prea mult viaţa ca să te gândeşti la sinucidere?, a declarat cântăreaţa.

ANGELA SIMILEA: NU CRED CĂ S-A SINUCIS

În contradicţie cu declaraţiile Angelei Similea, Corina Chiriac susţine varianta sinuciderii.  ?Nu cred că Mădălina era fericită. Ea şi-a plătit succesul, înainte de a-şi lua viaţa, cu foarte multe lacrimi şi amărăciune. (...) A murit de inimă rea. Este o speculaţie persoanlă şi îmi cer scuze dacă greşesc?, a spus cântăreaţa.

CORINA CHIRIAC: MĂDĂLINA A MURIT DE INIMĂ REA

 

Compozitorul Horia Moculescu, care a avut-o invitată pe Mădălina Manole în emisiunea sa recent, a vorbit în direct despre tragicul deces al Mădălinei Manole şi despre condiţia artiştilor din România. Compozitorul spune că nu este de acord cu cei care spuneau că Mădălina era ieşită de pe scena muzicii româneşti.

HORIA MOCULESCU: MĂDĂLINA ERA SPECIALĂ

Mihaela Rădulescu a intrat în legătură telefonică cu Antena 3, unde a vorbit despre teribila moarte a Mădălinei Manole. Prezentatoarea tv a fost şocată de această veste şi cu greu şi-a găsit cuvintele. ?Nu ştiu ce să spun. Sunt şocată, mai ales că suntem aproape de aceeaşi vârstă?, a spus Mihaela Rădulescu.

MIHAELA RĂDULESCU: SUNT ŞOCATĂ

Compozitorul Ionel Tudor a vorbit şi el despre teribila veste a morţii Mădălinei Manole. Acesta a spus că nu-şi poate da seama ce s-a întâmplat. ?Era o femeie fericită şi împlinită?, a declarat compozitorul.

IONEL TUDOR: ERA O FEMEIE FERICITĂ ŞI ÎMPLINITĂ

Cântăreţul Mihai Constantinescu a declarat pentru Mediafax că vestea despre decesul Mădălinei Manole este una ?cumplită?, aceasta fiind o artistă care a muncit "imens" pentru tot ceea ce a făcut.

"Asistăm neputincioşi la despărţirea tragică de un om pe care toţi l-am iubit, apreciat, dar despre care nu ne-am dat seama cât de fragil este". Acestea sunt cuvintele lui Victor Socaciu care a fost şocat la aflarea cumplitei veşti.

 

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: deces Mădălina Manole artisti
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close