Antena 3 CNN Timp liber Muzică Biletele cele mai apropiate de scenă pentru concertul Bon Jovi, suplimentate

Biletele cele mai apropiate de scenă pentru concertul Bon Jovi, suplimentate

Biletele cele mai apropiate de scenă pentru concertul Bon Jovi, suplimentate
Sursa foto: Foto: thesun.co.uk
20 Mai 2011   •   22:02

Fanii Bon Jovi îşi pot vedea în sfârşit visul cu ochii. După mai bine de treizeci de ani în care i-au văzut pe membrii formaţiei doar la televizor, formaţia va concerta în carne şi oase la Bucureşti.

Nu e de mirare că locurile din faţa scenei s-au epuizat încă de acum două luni. Totuşi, organizatorii au pregătit o surpriză - au mai scos din mânecă alte 700 de tichete pentru locurile din faţa scenei.

Cine vrea să îi vadă pe Bon Jovi de aproape plăteşte aproape 300 de lei. Preţul unui bilet la Normal Circle este de 190 de lei, iar la tribună de 370 de lei. În sectorul VIP, biletul costă 480 de lei.

"O să aşteptăm cu siguranţă peste 50.000 de fani. Bon Jovi se află la vânzarea de bilete pe locul întâi world wide", a precizat Denise Săndulescu, organizatorul evenimentului.

La noi s-au vândut deja peste 35.000 de bilete. Chiar dacă Richie Sambora, chitaristul trupei, e internat într-o clinică de dezintoxicare, formaţia a promis că îşi va continua turneul. Iar show-ul de pe 10 iulie, din Piaţa Constituţiei, se anunţă unul istoric.

 


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close