Antena 3 CNN Timp liber Muzică Britney Spears, dată în judecată de o fostă dădacă pentru neplata salariului

Britney Spears, dată în judecată de o fostă dădacă pentru neplata salariului

Britney Spears, dată în judecată de o fostă dădacă pentru neplata salariului
Sursa foto: Foto: britney-spears-hair.blogspot.com
03 Oct 2010   •   17:38

Controversata cântăreaţă Britney Spears a fost trimisă în judecată de o fostă dădacă a fiilor ei, pentru că nu i-ar fi plătit salariul pe o lună, informează site-ul Contactmusic.com.

Ferial Zaltash, fostă dădacă şi asistentă personală a vedetei în septembrie 2007, susţine că Britney Spears nu a plătit-o pentru luna în care a apelat la serviciile ei şi că îi datorează 35.202 dolari. Mai mult decât atât, femeia mai pretinde şi 19.940 de dolari pentru că nu şi-a primit banii la timp şi pentru câteva ore suplimentare de muncă.

Britney Spears a mai fost dată în judecată de o fostă gardă de corp, Fernando Flores, la începutul lunii septembrie, care a acuzat-o de hărţuire sexuală. Bărbatul a declarat că, Spears l-ar fi invitat la ea în dormitor în timp ce era dezbrăcată. Acesta a lucrat pentru celebra cântăreaţă din februarie până în iulie 2010 şi cere cântăreţei şi fostului său angajator, Advanced Security Concepts Corporation, daune a căror valoare nu a fost făcută publică.

Curtea Superioară din Los Angeles a decis, vineri, ca Britney Spears să rămână sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, aşa cum este din februarie 2008, din cauza tulburărilor psihice grave prin care artista a trecut în ultimii ani. Totuşi, potrivit unor declaraţii anterioare, avocaţii artistei au spus că starea de sănătate mintală a acesteia s-a îmbunătăţit considerabil în ultimii doi ani.

Britney Spears a fost, între anii 2000 şi 2005, cea mai bine plătită cântăreaţă din lume, după care a suferit o serie de eşecuri răsunătoare, între 2006 şi 2008, pe plan artistic, personal şi juridic. Anul 2008 a însemnat, însă, revenirea vedetei, care a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Britney Spears
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close