Antena 3 CNN Timp liber Muzică Cântecul despre Putin care face senzaţie în Rusia. "Ai distrus apărarea, ai scuipat soldaţii. Tu eşti ca mine, un om, nu Dumnezeu!"

Cântecul despre Putin care face senzaţie în Rusia. "Ai distrus apărarea, ai scuipat soldaţii. Tu eşti ca mine, un om, nu Dumnezeu!"

Cântecul despre Putin care face senzaţie în Rusia. "Ai distrus apărarea, ai scuipat soldaţii. Tu eşti ca mine, un om, nu Dumnezeu!"
Sursa foto: Foto: YouTube
30 Ian 2012   •   08:59
O trupă rock formată din foşti paraşutişti face senzaţie printre internauţi cu melodii anti-Putin. Militarii în rezervă îşi declară nemulţumirea prin muzică.

Membrii trupei speră ca muzica lor să-i inspire pe oameni să scape de regimul autoritar impus de Vladimir Putin.


"Ai distrus apărarea, armata este ruptă, ai scuipat soldaţii şi ai trimis ofiţerii la plimbare. Nu iertăm "meritele" tale şi îţi cerem paşnic: pleacă, tiranule!", cântă foştii militari.

"Tu eşti ca mine, un om, nu Dumnezeu. Şi eu sunt ca tine, un om, nu cretin. Nu te vom mai lăsa să minţi şi să furi. Suntem paraşutişti liberi şi patria mamă este cu noi! Tu nu eşti decât un funcţionar, nu un ţar sau un Dumnezeu", continuă ei în refren.

"Noi suntem ca întreg poporul, nu vrem să trăim într-o ţară în care peste tot se fură şi se minte", adaugă el, pentru a explica acest cântec, al cărui titlu este "Nimeni cu excepţia noastră!", deviza paraşutiştilor ruşi.

VDV, acronimul trupelor aeropurtate, este un corp militar de elită al armatei sovietice.
  
 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin cantec
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close