Antena 3 CNN Timp liber Muzică Câteva ore ne mai despart de concertul fenomen, aşteptat de mii de oameni. Scena de 3.000 de metri pătraţi, 850 kilowaţi de lumină, 600 kilowaţi de sunet

Câteva ore ne mai despart de concertul fenomen, aşteptat de mii de oameni. Scena de 3.000 de metri pătraţi, 850 kilowaţi de lumină, 600 kilowaţi de sunet

Câteva ore ne mai despart de concertul fenomen, aşteptat de mii de oameni. Scena de 3.000 de metri pătraţi, 850 kilowaţi de lumină, 600 kilowaţi de sunet
de O.P.    |    16 Aug 2012   •   05:35

Îmbrăcată într-o rochie Versace, cu pantofi negrii de lac şi cu nelipsiţii ochelari de soare, Lady Gaga a făcut senzaţie în faţa fanilor care o aşteptau la hotel. Pe langă bucuria şi lacrimile fanilor a avut loc si un incident.

Unul dintre paparazzii a încercat să facă o fotografie ceva mai deocheată. Un bodyguard a observat totul si a rezolvat imediat...problema.

Concertul pe care Lady Gaga îl va susţine joi, în Piaţa Constituţiei din Capitală, se va desfăşura pe o scenă cu o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi şi va implica 850 kilowaţi de lumină şi 600 kilowaţi de sunet, informează organizatorii.

Potrivit organizatorilor concertului Lady Gaga la Bucureşti, Emagic, scena amplasată în Piaţa Constituţiei este cea mai mare folosită vreodată de un artist internaţional într-un turneu. Aceasta are o deschidere de 150 de metri şi 26 de metri înălţime.

Scena a fost adusă în 20 de tiruri şi la construcţia sa au lucrat 45 de oameni, timp de patru zile, fiind montată cu ajutorul a 10 utilaje: două macarale de 60 de tone, şapte stivuitoare şi un cherrypicker. De asemenea, echipamentul de sunet şi lumini a fost transportat în alte 22 de tiruri. O zi întreagă va dura finalizarea decorurilor concepute sub formă unui castel gotic, cu multe turnuri, incluzând şi capcane medievale, precum şi montarea ecranelor ce se vor întinde pe o suprafaţa de sute de metri pătraţi.

Întregul show implică 850 kilowaţi de lumină şi 600 kilowaţi de sunet. Efectele speciale pregătite pentru show vor necesita o tonă de dioxid de carbon, iar echipa artistei a venit cu propriile generatoare pentru acest eveniment, fiecare având un megawatt. Concertul de la Bucureşti este cel de-al doilea pe care Lady Gaga îl susţine în Europa în cadrul turneului "The Born This Way Ball".

Cântăreaţa americană a mai concertat la Sofia marţi seară. Artista a sosit miercuri dimineaţă la Bucureşti, însă a stat în jur de patru ore în autocarul cu care a venit din Bulgaria şi care a fost parcat în faţa hotelului Athénée Palace Hilton din centrul Capitalei.

Ea a fost întâmpinată de zeci de fani adunaţi în faţa hotelului unde este cazată - Athénée Palace Hilton -, în jurul orei 14.30, când a coborât din autocar. În culisele show-ului pe care Lady Gaga îl va susţine joi seară în Piaţa Constituţiei, artista şi căţelul ei Fozzi se vor bucura de câteva momente de relaxare în "vanity room" - şedinţe de masaj şi tratamente de înfrumuseţare -, întreaga atmosferă din culise fiind completată cu mai multe buchete de flori albe, fără miros, solicitate în mod expres de cântăreaţă.




×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close