Antena 3 CNN Timp liber Muzică Ce s-a întâmplat aseară la Eurovision. Cezar Ouatu NU a intrat în prima semifinală

Ce s-a întâmplat aseară la Eurovision. Cezar Ouatu NU a intrat în prima semifinală

Ce s-a întâmplat aseară la Eurovision. Cezar Ouatu NU a intrat în prima semifinală
de O.P.    |    15 Mai 2013   •   06:39

A fost noapte de gală la Malmo, unde a avut loc prima semifinală a concursului Eurovision de anul acesta.  Vecinii noştri, moldovenii, au fost primii finalişti anunţaţi de gazda spectacolului, fiind urmaţi de Lituania şi Estonia.  Cezar Ouatu nu a intrat în prima semifinală, ci va concerta joi seara, fiind ultimul participant ce va apărea pe scena din Malmo.

Prima semifinală Eurovision, organizat anul acesta la Malmo, a început cu un concert grandios, ce a adus un omagiu adus cântăreţei Loreen, care a câştigat ediţia de anul trecut cu piesa "Euphoria".

Cei 10 câştigători ai primei semifinale au fost anunţaţi în ordine aleatoare, pentru a nu influenţa votul din finală.

Una dintre cele mai emoţionante melodii din prima semifinală a fost cea a reprezentantei Rusiei. Dina Garipova a avut ochii înlăcrimaţi pe tot parcursul melodiei.

De departe cea mai sonoră petrecere s-a dat în tabară echipei Rusiei.

Aşteptările enunţate în culise înainte de semifinală de unii participanţi s-au dovedit realiste, după anunţarea primilor finalişti.

Zlata Ognevich, reprezentanta Ucrainei, a convins publicul să o voteze şi a ajuns astfel să se califice în finală.

Emmelie De Forest, reprezentanta Danermacei la ediţia de anul acesta a Eurovisionului, are toate şansele să câştige premiul cel mare, comentează presa internaţională.

Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, va fi ultimul participant ce va cânta în cadrul celei de-a doua semifinale de joi seara.

×
Subiecte în articol: Eurovision
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close