Antena 3 CNN Timp liber Muzică Clipe de groază pentru Maria Dragomiroiu. „A vrut să mă înţepe în burtă cu o foarfecă mare”

Clipe de groază pentru Maria Dragomiroiu. „A vrut să mă înţepe în burtă cu o foarfecă mare”

Clipe de groază pentru Maria Dragomiroiu. „A vrut să mă înţepe în burtă cu o foarfecă mare”
Sursa foto: Foto: Facebook
29 Mai 2016   •   14:37

La sfârşitul anului trecut, Maria Dragomiroiu, celebra interpretă de muzică populară, a dezvăluit, într-o carte autobiografică, momente cumplite din viaţa ei, printre care se numără o întâmplare înspăimântătoare trăită din cauza părinţilor primului ei soţ, Ion.

”Când se afla în crize, ne ameninţa cu cuţitul. Când eram însărcinată cu Ileana în şapte luni, s-a înfuriat, nu ştiu de ce, s-a repezit la mine şi a vrut să mă înţepe în burtă cu o foarfecă mare. Dar Ion (n.r. soţul ei) i-a dat peste mână şi astfel am scăpat. Nu era un om rău, dar nu mai ştia de el, amesteca medicamentele de depresie cu băutura, iar efectele erau devastatoare. Când mai rămâneam la el, dormeam cu cuţitele sub pat. Era imprevizibil. Plângeam tot timpul… Cât am fost gravidă cu Ileana, ochii mei nu cred că s-au uscat vreodată din cauza lacrimilor”, a declarat artista pentru Antena Stars.

Deși a îcercat să îi facă rău, Maria Dragomiroiu nu îi poartă pică bărbatului. „Nu era un om rău. Lua medicamente pentru depresie şi mai consuma şi alcool. Era greu când le încurca. A fost la un pas de a-mi face un rău, dar nu-l urăsc. Sper să fie bine acolo, în Cer. Nu mă gândesc. Trebuie să ne bucurăm de momentele pe care le trăim, să ne bucurăm atunci când unei colege îi merge bine în căsnicie, să nu fim ca un ghimpe”, a spus ea la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: Maria Dragomiroiu cutit amenintare
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close