Antena 3 CNN Timp liber Muzică Concertul Celine Dion din București, reprogramat pentru vara anului viitor

Concertul Celine Dion din București, reprogramat pentru vara anului viitor

Concertul artistei Celine Dion, care trebuia să aibă loc pe data de 29 iulie 2020, pe Arena Națională din București, a fost amânat, în contextul pandemiei de coronavirus.

Concertul Celine Dion din București, reprogramat pentru vara anului viitor
10 Iun 2020   •   17:42

Concertul a fost mutat și va avea loc pe data de 25 iulie 2021.

Bilete achiziționate își păstrează valabilitatea. Ultimele bilete disponibile se pot achiziționa de pe celine.emagic.ro.

“Chiar am sperat să revenim pe scenă cândva anul acesta, dar nu este nimic mai important decât sănătatea și siguranta tuturor. Toată lumea a trecut printr-o perioadă atât de dificilă in timpul acestei pandemii, iar inima mea se îndreaptă spre toți cei care au suferit. Știu că până la urmă vom trece de asta împreună și vom recupera timpul pierdut. Îmi e dor de spectacolele noastre… abia aștept să cânt din nou cu voi toți. Aveți grijă de voi… ne vedem curând!”, a trnamis Celine Dion.

Turneul artistei, Courage World Tour, va începe din primăvara anului 2021 și va avea loc în 32 de orașe din Europa, inclusiv în București.

Ce spun organizatorii concertului de la București

"Ne pare rău că Celine Dion nu va mai putea susține concertul de la București la data stabilită. Pandemia de COVID-19 are un impact devastator nu doar asupra sănătății populației și a sistemului medical, dar și la nivel social și economic, industria muzicală fiind printre industriile afectate grav. Ne aflăm într-un context unic în istoria recentă, trecem toți prin momente cu adevarat dificile și suntem siguri că fanii Celine Dion din România înțeleg pe deplin această situație", spune Laura Coroianu, Director Emagic, organizatorul spectacolului din București.
 

×
Subiecte în articol: Celine Dion
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close