Antena 3 CNN Timp liber Muzică Copilul acesta poate să-l bată pe Obama la alegeri. Băieţelul minune care a uimit lumea cu talentul şi personalitatea lui

Copilul acesta poate să-l bată pe Obama la alegeri. Băieţelul minune care a uimit lumea cu talentul şi personalitatea lui

Copilul acesta poate să-l bată pe Obama la alegeri. Băieţelul minune care a uimit lumea cu talentul şi personalitatea lui
Sursa foto: Foto: YouTube
26 Iun 2012   •   07:27

La trei ani de la moartea lui Michael Jackson, un alt copil minune uimeşte America. Isaac William Brown a fascinat juriul unui concurs de talente cu aceeaşi piesă cu care fraţii Jackson s-au lansat in showbiz. A cântat, a dansat, a schimbat regulile jocului, iar Howie, Sharon şi Howard, cei trei membrii ai juriului, l-au votat în unanimitate, dorind să-l păstreze în competiţia pentru un milion de dolari.

Audiţiile concursului de talente, America's Got Talent, au fost întotdeauna marcate de momente amuzante, însă membrii juriului nu s-ar fi aşteptat niciodată la o asemenea apariţie pe scenă.

Băieţelul nu i-a uimit doar pe membrii juriului de la America's Got Talent, ci şi pe toţi cunoscuţii. Oricând este prin preajmă, micuţul reuşeşte să smulgă valuri de râsete cu spiritul său comic, rebel şi mereu pus pe farse.

Puştiul i-a uimit pe membrii juriului încă din prima secundă, schimbând regulile jocului şi supunându-i pe aceştia la rigorile prezentărilor de dinaintea audiţiei.

În vârstă de doar şase ani, Issac Brown a cucerit întreaga scenă, cu talentul său şi cu spiritul său tonic. Şi totodată, aprecierea publicului din sală.

Cei trei membrii ai juriului America's Got Talent au votat în unanimitate ca puştiul să treacă de audiţii, lansându-i totodată provocarea de a da dovadă în continuare de acelaşi optimism molipsitor.


×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close