Antena 3 CNN Timp liber Muzică Cristi Minculescu, concert incendiar. Fanii sunt convinşi că artistul nu se va retrage de pe scenă

Cristi Minculescu, concert incendiar. Fanii sunt convinşi că artistul nu se va retrage de pe scenă

Cristi Minculescu, concert incendiar. Fanii sunt convinşi că artistul nu se va retrage de pe scenă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    06 Noi 2011   •   23:20

Emoţiile că idolul lor s-ar putea retrage din lumea muzicală, din cauza unor probleme de sănătate, au trecut pentru fanii Iris. Le-a spulberat însuşi Cristi Minculescu. Sâmbătă seară, trupa rock le-a oferit ieşenilor un concert incendiar, iar Minculescu a apărut pe scenă într-o formă de invidiat. Acela a fost momentul în care fanii lui Cristi Minculescu au înţeles că intenţia lui de a se retrage de pe scenă a fost doar un zvon.

În urmă cu câteva zile, apropiaţi ai artistului spuneau că Minculescu ar avea nevoie de un nou transplant, în Germania, de această dată de rinichi, din cauza nivelului mare de creatinină, o moleculă prezentă în sânge.

La scurt timp după apariţia acestor informaţii, impresarul trupei a confirmat vizita artistului la o clinică din Germania, însă pentru un control.

În 2009, Cristi Minculescu a suferit un transplant de ficat. De atunci, solistul trupei Iris merge periodic, în Germania, la control. Concertul de aseară, însă, i-a făcut pe fanii trupei Iris să răsufle uşuraţi: idolul lor îi va încânta în continuare.

În prezent, trupa susţine un turneu cu ocazia împlinirii a 35 de ani de existenţă.

 




×
Subiecte în articol: cristi minculescu fani concert transplant
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close