Antena 3 CNN Timp liber Muzică Depeche Mode, despre fanii din România: Foarte înfocaţi, dar respectuoşi - VIDEO

Depeche Mode, despre fanii din România: Foarte înfocaţi, dar respectuoşi - VIDEO

Depeche Mode, despre fanii din România: Foarte înfocaţi, dar respectuoşi - VIDEO
Sursa foto: Foto: Facebook/Depeche Mode
24 Iul 2017   •   13:38

Muzicianul Peter Gordeno, care a însoţit trupa Depeche Mode la concertul din Cluj-Napoca, duminică seară, a spus despre fanii români că sunt minunaţi, foarte înfocaţi, dar respectuoşi, aceştia dăruindu-i mai multe torturi lui Martin Gore, cu ocazia zilei sale de naştere, şi permiţându-le membrilor formaţiei să aibă intimitate, potrivit news.ro.

Peter Gordeno a povestit, duminică, pe pagina de Facebook a trupei Depeche Mode, că la prânzul luat de membrii formaţiei în Cluj-Napoca, înainte de concert, fanii români i-au dăruit torturi vegane lui Martin Gore cu ocazia zilei sale de naştere.

„Fanii români au trimis torturi pentru Mart la prânz astăzi. Minunaţi oameni”, a scris Peter Gordeno pe Facebook, precizând că Martin Gore a mai primit un tort sâmbătă seară.

Cu puţin timp înainte de concert, Peter Gordeno a publicat un alt mesaj pe Facebook, spunând că fanii români sunt foarte înfocaţi, dar respectuoşi în privinţa intimităţii membrilor trupei.

Peter Gordeno a mai scris, după concert, că show-ul a fost extraordinar şi că este uimit, ca întotdeauna, de devotamentul şi energia lui Dave Gahan.

Concertul Depeche Mode în România a avut loc pe Cluj Arena, duminică seară, şi a reprezentat ultimul show din segmentul european al turneului ”Global Spirit”.

 

×
Subiecte în articol: Cluj concert România fani
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close