Antena 3 CNN Timp liber Muzică Drama solistului George Nicolescu: ”Cânt şi pentru o farfurie de mâncare”

Drama solistului George Nicolescu: ”Cânt şi pentru o farfurie de mâncare”

Drama solistului George Nicolescu: ”Cânt şi pentru o farfurie de mâncare”
Sursa foto: Foto:George Nicolescu/facebook
18 Aug 2016   •   11:50

George Nicolescu a anunţat în 2014 că se teme să mai apară în public, din cauza ameţelilor provocate de frica de aglomeraţie. Dar iată că, recent, solistul cu voce de aur a reuşit să-şi învingă fobiile şi a onorat invitaţia la un festival din Calafat. Nu a avut pretenţii financiare, mulţumindu-se doar cu răsfăţul din partea organizatorilor, cazare şi trei mese calde pe zi, scrie click.ro.

Interpretul, care în 1973 a dat lovitura cu piesa de suflet “Eternitate”, a acceptat weekendul trecut să revină în faţa fanilor, spre bucuria spectatorilor prezenţi la Festivalul de Muzică de la Calafat.

Deşi are o pensie modestă, după ce a lucrat ca profesor de franceză, George Nicolescu nu aleargă după bani: “Nu s-a pus problema să merg pe vreun onorariu la acest eveniment. Am ajuns să cânt de plăcere şi pe o farfurie de mâncare. Organizatorii de la Calafat m-au răsfăţat ca pe un prinţ. De pensia mea modestă se ocupă soţia, nici nu ştiu cât am pe lună, câteva sute de lei. Ea o ia şi o pune pe card, se descurcă, am încredere”.

Continuarea pe click.ro.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close