După 15 ani, acesta e documentul care face lumină în cea mai controversată moarte din SUA. Lumea muzicii e în stare de şoc

de P.I.    |    09 Dec 2012   •   13:13
După 15 ani, acesta e documentul care face lumină în cea mai controversată moarte din SUA. Lumea muzicii e în stare de şoc
A fost una din cele mai controversate crime din SUA, iar vreme de 15 ani nimeni nu a ştiut cauzele reale ale morţii acestui rapper cunoscut. Decesul lui Notorious B.I.G. a căzut ca un trăsnet în lumea muzicii din SUA, iar acum, la mai bine de 15 ani de la moartea sa, anchetatorii au publicat rezultatele autopsiei.

Rapperul a fost împuşcat mortal în dimineaţa zilei de 9 martie 1997. El se afla într-o maşina sport, pe locul din dreapta, în momentul în care mai multe focuri de armă au fost trase asupra sa.

Pe numele său real, Christopher Wallace, a fost  împuşcat în mâini, spate, zona inghinală şi în zona abdominală, fatale fiindu-i împuşcăturile din abdomen - gloanţele perforându-i plămânii, ficatul, colonul şi inima.

Anchetatorii au decis să nu publice rezultatele autopsiei, deoarece dosarul nu a fost rezolvat, însa poliţia americană a decis publicarea raportului, după 15 ani de la comiterea crimei.

ÎN ACEST DOCUMENT PUTEŢI VEDEA REZULTATELE AUTOPSIEIParteneri
x close