Antena 3 CNN Timp liber Muzică Energy Music Awards: Shakira, Black Eyed Peas şi Usher, printre câştigători. Inna, învinsă de Justin Bieber

Energy Music Awards: Shakira, Black Eyed Peas şi Usher, printre câştigători. Inna, învinsă de Justin Bieber

Energy Music Awards: Shakira, Black Eyed Peas şi Usher, printre câştigători. Inna, învinsă de Justin Bieber
24 Ian 2011   •   12:26

Shakira, Black Eyed Peas şi Usher au fost printre premianţii Energy Music Awards. Românca Inna a fost învinsă de Justin Bieber la categoria revelaţia internaţională a anului. Evenimentul a avut loc la Cannes şi a adunat o mulţime de vedete din lumea muzicală.

Shakira a fost cea mai premiată vedetă de la Energy Music Awards. Vedeta a luat premiul pentru cea mai bună cântăreaţă a anului şi pentru cel mai bun cântec, atribuit melodiei Waka Waka.

Shakira a putut fi văzută pentru prima dată la un eveniment de anvergură de la despărţirea de fostul prieten, Antonio de la Rua. Cel mai bun artist internaţional i-a revenit cântăreţului american Usher.

Formaţiei Black Eyed Peas a câştigat premiul pentru cel mai bun grup. Numai doi componenţi au mers în Franţa, aşa că ceilalţi au cântat alături de ei cu ajutorul tehnologiei.

Printre laureaţi s-a aflat şi Justin Bieber, pentru premiul de revelaţia internaţională a anului.

Canadianul a învins-o pe românca Inna, nominalizată şi ea la această categorie. Înainte de spaectacol, vedeta din România i-a lăudat pe spectatorii francezi prezenţi la Cannes.

 
 

×
Subiecte în articol: shakira Inna
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
„Pierderile sunt de 100%”: Grindina a distrus mii de hectare de culturi agricole
x close