Antena 3 CNN Timp liber Muzică Faimosul DJ David Mancuso a murit la vârsta de 72 de ani

Faimosul DJ David Mancuso a murit la vârsta de 72 de ani

Faimosul DJ David Mancuso a murit la vârsta de 72 de ani
16 Noi 2016   •   16:51

DJ-ul David Mancuso, la ale cărui evenimente, extrem de apreciate, s-a intrat doar pe bază de invitaţie timp de 20 de ani la New York, a murit luni la vârsta de 72 de ani, a anunţat marţi, pe Facebook, unul dintre apropiaţii săi, citat de AFP.

'Ne revedem în paradis, prietene. Asigură-te că mi-ai păstrat un loc pe ringul de dans', a scris pe reţeaua de socializare prietenul său Shifty Craig, patronul casei de discuri Kid Recordings, fără a oferi detalii suplimentare.

Considerat o legendă a cluburilor de noapte, Mancuso a modernizat scena dance şi a creat o atmosferă, copiată apoi de discoteci din întreaga lume.

Chiar înainte ca muzica disco şi electronică să dezvăluie publicului DJ-ii, Mancuso şi-a încântat invitaţii punând discuri până în zori.

Petrecerea sa a devenit un eveniment regulat, cunoscut sub numele de 'The Loft', care avea loc în legalitate, dar clandestin în cartierele new-yorkeze Noho, Soho şi East Village.

Treptat 'The Loft' şi-a pierdut din importanţă în New York-ul anilor '90, atunci când primarul republican Rudy Giuliani s-a opus vieţii de noapte nereglementate.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close