Antena 3 CNN Timp liber Muzică Festivalul de la Callatis s-a mutat de pe malul Mării Negre la Roma. Vezi motivul

Festivalul de la Callatis s-a mutat de pe malul Mării Negre la Roma. Vezi motivul

Festivalul de la Callatis s-a mutat de pe malul Mării Negre la Roma. Vezi motivul
Sursa foto: Foto: urban.ro
de M.Z.    |    09 Aug 2011   •   21:55

Mii de spectatori sunt aşteptaţi, începând de marţi, la festivalul de la Callatis. Spectacolele nu mai au loc, ca de obicei, pe malul Mării Negre, ci pe malul Tibrului, la Roma, iar organizatorii festivalului speră ca mutarea să fie bine primită de public.

Artiştii sosiţi la Roma nu pierd nicio ocazie să facă o mică repetiţie. Au de susţinut spectacole în toate pieţele importante din oraş. Vin din 12 ţări şi vor să lase o impresie cât mai bună în Italia.

Ideea de a muta festivalul de la Marea Neagră la Roma a apărut anul trecut, când concursul Miss Diaspora a fost câştigat de o italiancă. Dar acesta pare să nu fie singurul motiv, mai spun organizatorii.

Festivalul a început azi cu inaugurarea sediului Academia di Romania. Pe 13 august, peste 15.000 de români sunt aşteptaţi să încingă o horă a Unirii în Piazza del Popolo din Roma. Cel mai atractiv moment al festivalului rămâne însă Miss Diaspora. Deţinătoarea titlului e gata să predea ştafeta. Tinere din comunităţile româneşti din toată lumea, din Spania până în Australia, vor concura ca să o înlocuiască. Este o miză importantă, crede actuala miss, Tatiana Răducanu.

La Roma vor fi organizate toate evenimentele care au consacrat festivalul de la Callatis timp de 11 ediţii. Mii de oameni au umărit în fiecare an spectacolele de pe malul Mării Negre. Un succes pe care organizatorii de la Roma speră să îl egaleze.

 

×
Subiecte în articol: roma Marea Neagrã miss
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close