Antena 3 Timp liber Muzică Fragment din jurnalul Mădălinei Manole, publicat de fratele artistei, la şapte ani de la moartea sa. ”Îmi era tare dor de...”

Fragment din jurnalul Mădălinei Manole, publicat de fratele artistei, la şapte ani de la moartea sa. ”Îmi era tare dor de...”

de M.Z.    |    10 Dec 2017   •   15:06
Fragment din jurnalul Mădălinei Manole, publicat de fratele artistei, la şapte ani de la moartea sa. ”Îmi era tare dor de...”
Sursa foto: Foto: madalinamanole.ro

La şapte ani de la moartea Mădălinei Manole, fratele acesteia a publicat pe Facebook câteva rânduri din jurnalul artistei. Cântăreţei îi lipseau celebritatea de-altădată, dar regreta şi momentele petrecute departe de familie.

Îmi aduc aminte că eram plecată cel puţin 20 de zile din 30, cât are o lună! Tot timpul făceam şi desfăceam valizele, îmi era tare dor de patul de acasă, dar sălile arhipline şi zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci când mă vedeau în carne şi oase pe străzile din oraşul lor, păpuşile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele şi scrisorile primite de la fani, melodiile cântate de ei vers cu vers, toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puţin plăcute din viaţa mea de artist, dorul de cei dragi de acasă, articolele din presa de scandal, renunţările, sacrificiile, dieta normală a unui artist…”, scria Mădălina Manole.

Magdalena Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close