Antena 3 CNN Timp liber Muzică GEORGE MICHAEL A MURIT. Controversata viaţă sexuală a lui George Michael. Află motivul pentru care a ascuns că e gay

GEORGE MICHAEL A MURIT. Controversata viaţă sexuală a lui George Michael. Află motivul pentru care a ascuns că e gay

GEORGE MICHAEL A MURIT. Controversata viaţă sexuală a lui George Michael. Află motivul pentru care a ascuns că e gay
26 Dec 2016   •   01:28

GEORGE MICHAEL A MURIT.  Orientarea sexuală a celebrului George Michael a fost subiect de discuţii şi supoziţii până în 1998, moment în care a fost arestat pentru acte sexuale într-o toaletă publică. Totul s-a petrecut în baia unui restaurant din Beverly Hills, California între un poliţist sub acoperire şi George. Acesta l-a ademenit pe cântăreţ într-un joc pervers, tentându-l să îşi arate părţile intime.

GEORGE MICHAEL A MURIT. George Michael a fost arestat şi condamnat la 80 de ore în folosul comunităţii. Imediat după acest inident, Michael a scos melodia Outside, care a avut ca punct de plecare incidentul din toaleta californiană.

Poliţistul care a fost implicat în acest caz l-a dat în judecată pe George cerându-i daune de 10 milioane de dolari, însă instanţa i-a dat dreptate lui George Michael, respingând propunerea poliţistului.

GEORGE MICHAEL A MURIT. După acest incident, Michael nu s-a mai ascuns şi a declarat public că este gay, spunând tuturor despre relaţia sa cu Kenny Goss, un fost antrenor din Dalas, pe care o avea încă din 1996.

În 2006 a fost din nou acuzat că a făcut sex în public, de această dată în Londra. Partenerul său anonim a fost Norman Kirtland, un şofer de autobuz a spus totul tabloidului News of the World. Deşi a ameninţat că va da în judecată atât ziarul, cât şi reclamantul, George nu a mai intentat niciun proces, limitându-se la a spune că aventura nu i-a pus în niciun fel în pericol relaţia sa cu Kenny.

În această vară, în timpul concertului Symphonica World Tour, George Michael a anunţat că s-a despărţit de partenerul său de viaţă în urmă cu doi ani.

Într-un interviu acordat MTV, George Michael a recunoscut că nu a spus despre orientarea sa sexuală pentru nu a-şi supăra mama.




 

 

×
Subiecte în articol: George Michael
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close