Antena 3 CNN Timp liber Muzică George Michael a recunoscut că a condus drogat când a intrat cu maşina într-un magazin din Londra (VIDEO)

George Michael a recunoscut că a condus drogat când a intrat cu maşina într-un magazin din Londra (VIDEO)

George Michael a recunoscut că a condus drogat când a intrat cu maşina într-un magazin din Londra (VIDEO)
Sursa foto: Foto: www.guardian.co.uk
25 Aug 2010   •   22:11

George Michael a recunoscut: Am condus drogat, a declarat artistul în faţa unui judecător din Londra. La drept vorbind, nici nu prea avea cum să nege. Luna trecută, cântăreţul a intrat cu maşina în peretele unui magazin. Sosiţi la faţa locului, poliţiştii l-au găsit agitat, transpirat şi cu pupilele dilatate, iar în automobil erau urme de cannabis.

S-a ales, deocamdată, cu o pedeapsă uşoară. Aşa, pentru sinceritate. I-a fost suspendat permisul auto pentru şase luni. Dar o decizie definitivă în cazul cântăreţului va fi pronunţată în septembrie.

Cântăreţul a recunoscut că era drogat atunci când, luna trecută, a izbit cu maşina peretele unui magazin foto din Londra. Oricum, nu avea încotro. Probele biologice au demonstrat că avea canabis în sânge.

?Îi rog pe oameni să înţeleagă că acoperirea mediatică a acestui caz a fost ridicolă!?, a spus Michael.

?Este a şaptea oară când are probleme cu legea din cauza unui incident care implică o maşină. În primul rând trebuie să-şi îmbunătăţească şofatul. Dar nu cred că (n.r. acest incident) le va spune, cu adevărat, fanilor lui George Michael ceva ce nu ştiau încă despre el?, a declarat Sam Delaney, editor Heat Magazine.

Fanii speră, probabil, că George Michael s-a învăţat minte. Măcar a şaptea oară.

Observator

 

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close