Antena 3 CNN Timp liber Muzică Guns N' Roses şi-a dezamăgit fanii: Au întârziat două ore, iar prestaţia a lăsat de dorit (VIDEO)

Guns N' Roses şi-a dezamăgit fanii: Au întârziat două ore, iar prestaţia a lăsat de dorit (VIDEO)

Guns N' Roses şi-a dezamăgit fanii: Au întârziat două ore, iar prestaţia a lăsat de dorit (VIDEO)
21 Sep 2010   •   23:16

Concertul trupei Guns N' Roses a început cu o întârziere de două ore. Legendarii rockeri au sosit în România în jurul orei 19:30, în condiţiile în care show-ul trebuia să înceapă la 20:30. Cei aproximativ 10.000 de fani adunaţi la eveniment au huiduit şi au fluierat nerăbdători.

Spectacolul trupei Guns N' Roses a început în jurul orei 22:30, cu un intro instrumental, artificii, fum şi jocuri de lumini, logoul formaţiei fiind prezentat pe un ecran de pe scenă.

Mulţi dintre fanii care au participat la concert au rămas dezamăgiţi şi de prestaţia trupei. Din componenţa iniţială a acesteia a mai rămas doar Axl Rose, însă nici acesta nu era în forma care l-a consacrat.

Potrivit Mediafax, în deschiderea show-ului Guns N' Roses a cântat trupa canadiană Danko Jones.

La concert a participat şi Miron Cozma, care a primit derogare de la Poliţie pentru a intra în Capitală.



Axl Rose e deja celebru pentru cât de târziu îşi face apariţia la concerte. La cel sustinut în urma cu 3 săptămâni, în Marea Britanie, acesta a apărut pe scenă după ce şi-a lăsat fanii să îl aştepte aproape o oră. Evident că i-a enervat la culme pe organizatori, dar şi pe fani care de supărare au aruncat cu paharele de plastic în el.

Tot la concertul din Marea Britanie, rockerii au depăşit timpul alocat concertului şi organizatorii le-au tăiat microfoanele, iar Axl s-a înfuriat şi a continuat să cânte la megafon.

Concertul celor de la Guns N' Roses  face parte din turneul de promovare al albumului Chinese Democracy.

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: concert România
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close