Antena 3 CNN Timp liber Muzică Hitul care a ISTERIZAT lumea. Gangnam Style e de domeniul trecutului

Hitul care a ISTERIZAT lumea. Gangnam Style e de domeniul trecutului

Hitul care a ISTERIZAT lumea. Gangnam Style e de domeniul trecutului
Sursa foto: Foto: Youtube
25 Dec 2012   •   09:56

Gangnam Style e de domeniul trecutului. Puiul Piu a detronat hitul coreean şi deja face furori pe tot mapamondul. Cum nicio melodie nu mai e hit fără un dans specific, ei bine, Puiul Piu a reuşit să facă toţi italienii, portughezii şi englezii să dea din coate. Stilul puiului în luna porcului nu-i impresionează, însă, pe români. Chiar şi cei care recunosc că ascultă piesa în continuu spun că Puiul Piu e... pueril.

Aceastã melodie a fost compusã iniţial în italianã. A fost tradusã apoi în englezã, francezã, portughezã, spaniolã şi, bineînţeles, şi în românã.Sunt doar câteva note pe care trebuie sã le repeţi şi tocmai acest lucru face ca melodia sã prindã la public. Ca pentru copii.

Piu-itul puilor are vechime şi în melodiile româneşti pentru adulţi, nu doar pt copii. Şi Florin Piersic a "adunat" animalele într-o piesã.Se pare cã şi melodia PUIUL PIU este fãcutã doar pentru adulţi. Copiii nu par sã fie amuzaţi de piu-piu. Melodia speculeazã cultul plãcerii doar la adulţi.

Specialiştii cred cã aceastã melodie devine fenomen şi pentru cã vrem sã ne relaxãm şi amuzãm de Sãrbãtori, chiar dacã melodia nu spune nimic şi de cum face porcul.


×
Subiecte în articol: Gangnam Style Florin Piersic
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close