Antena 3 CNN Timp liber Muzică Jennifer Lopez, invitată de familia Obama la Casa Albă să vizioneze Super Bowl 2011

Jennifer Lopez, invitată de familia Obama la Casa Albă să vizioneze Super Bowl 2011

Jennifer Lopez, invitată de familia Obama la Casa Albă să vizioneze Super Bowl 2011
Sursa foto: Foto: basemagazineonline.com
04 Feb 2011   •   11:50

Jennifer Lopez a fost invitată la Casa Albă de către familia Obama, pentru a viziona împreună finala campionatului de fotbal american, ce va avea loc duminică, 6 februarie, în oraşul american Dallas, potrivit AFP.

Astfel, cântăreaţa şi soţul ei, cântăreţul Marc Anthony, vor privi marea finală alături câţiva demnitari americani de prim rang, printre care se numără secretarul departamentului pentru Justiţie Eric Holder, cel al Transporturilor, Ray LaHood, şi secretarul Departamentului pentru Siguranţa Naţională, Janet Napolitano.

Mai mulţi consilieri, senatori, deputaţi şi primari au fost invitaţi să privească cea de-a 45-a ediţie a Superbowl, în cadrul căreia se vor înfrunta echipele Pittsburgh Steelers din Pennsylvania şi Green Bay Packers din Wisconsin, în faţa a cel puţin 80.000 de spectatori.

2011 va fi un an important pentru cariera sa, cu atât mai mult cu cât Jennifer Lopez a fost aleasă să facă parte din juriul celebrului concurs american "American Idol".

Christina Aguilera va cânta imnul naţional american înaintea Super Bowl, iar grupul The Black Eyed Peas a fost invitat de organizatori să susţină un mini-concert în pauza finalei campionatului de fotbal american.

×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez Casa Alba super bowl
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close